Återbetalningspolicy

Reklamation/Ångerköp/Avbeställning

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett meddelande skickas via vårt kontaktformulär inom skälig tid.

Återbetalningar sker genom bank, Klarna eller Swish (beroende på vilket betalningsalternativ som du använde) och kan ta upp till 14 dagar.

Ångerrätt

Hos Swestarsports har du rätt att ångra ditt köp utan att ange något skäl inom 14 dagar. Du har alltså 14 dagars ångerrätt från att du mottagit din vara. Ångerfristen löper alltså ut 14 dagar efter att du mottagit din vara. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ett meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut via mail. Vi behöver alltså inte ha hunnit få tillbaka varan inom 14 dagar, däremot skall du som köpare returnera din vara snarast möjligt efter ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten. Om du ångrar ditt köp enligt villkoren ovan kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig för de varor du önskar returnera. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi mottagit varan i retur. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. Återbetalningen inte att kosta dig något. Vi erbjuder en returfraktsedel för 0 kr. Kontakta oss om du önskar en sådan. Observera att du ej får returnera varor i ett emballage som har större volym än det emballage du mottog varan i. Vi debiterar kund eventuella extra fraktkostnader som ett större emballage kan medföra. Om du använt en vara på ett sätt som inte är ämnat för ändamålet och som är köpt hos oss har vi som säljare rätt till en skälig värdeminskning enligt lagen om distansavtal. Beroende på produkt kan värdeminskningen vara betydande då den är använd vid utövandet.

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.